Connect
To Top

200.000 persones accedixen al balcó de l’Ajuntament

descarga

Noticies ONDA3/Redaccio.- Més de 200.000 persones han visitat el Balcó de l’Ajuntament des que Joan Ribó, va decidir obrir les portes de la Casa Consistorial a la ciutadania, al mes de juny de 2015. Des d’eixa data fins al dia de hui (i amb l’excepció dels dies de març de 2016 que es van dispararmascletaes i el Balcó no va estar obert) els visitants d’este nou reclam turístic de la ciutat han sigut 202.174, 18.000 dels quals han fet el seu recorregut per les dependències municipals durant el passat agost. En este mes s’ha registrat el rècord de visites de 2016.

Joan Ribó ha manifestat hui que estes dades de visites “donen suport a la política de portes obertes de l’Ajuntament que l’equip de govern municipal ha defès des del principi d’esta legislatura amb l’objectiu d’acostar l’administració a la ciutadania. El govern municipal ja no és entès com una elit allunyada de la gent; som un govern per a les persones, i que compta amb les persones”.

Pel que fa als dies que tenen més afluència de públic, cal ressaltar que, tot i que les xifres són prou similars, els dijous s’incrementa l’atractiu de l’Ajuntament amb els recitals oberts i gratuïts que es celebren al Saló de Cristall.

Este estiu el balcó també ha sigut  escenari dels grups musicals valencians que han gravat en este enclavament videoclips de les seues cançons. Amb esta iniciativa i la del programa Balcony TV, que ha gravat algunes de les seues emissions internacionals amb vistes a la plaça de l’Ajuntament, “la ciutat s’ha projectat al món a través de la música i la cultura”, tal com ha manifestat l’alcalde, qui també ha destacat “els conseqüents beneficis per a un sector productiu de primer ordre com és el turisme”.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in ciutat

Nueva época de la revista digital Onda3

Todos los derechos reservados.

© 2015 Diseño de Javier Furió sobre DeVoe Theme by MVP Themes.