Connect
To Top

Bautista Soler rep l’afecte dels seus paisans durant la inauguració de l’avinguda que porta el seu nom

img_0086_copiar

Notiçies ONDA3 | Redaccio | Fotos: Ajuntament de Turís.- A partir d’ara, quan s’arriba a Turís des de la CV-50 s’entra per l’Avinguda D. Bautista Soler Crespo. Divendres passat a la vesprada es va materialitzar l’acord plenari de 3 de desembre de 2015 que per unanimitat va decidir dedicar aquesta important via del municipi al que per als turisans és el seu gran benefactor.


Fins al lloc en el qual està instal•lada la placa es va desplaçar la comitiva en la qual a més de la Reina de les Festes i la seua Cort d’Honor no van faltar els representants d’entitats i associacions locals així com tots els germans, fills i néts de l’empresari turisà.

Acompanyats per la Societat Musical Turisense, el recorregut fins al lloc indicat no va ser escollit a l’atzar. Com bé explicà l’Alcalde en ixe moment, Ismael Corell, “la intenció era passar per totes les obres que En Bautista ha llegat als turisans, i si bé pel cementeri (on va realitzar els accessos i la capella) ens resultava un poc lluny, sí que hem pogut passar pel conservatori Lola Luján i pel centre de dia per a xiquets discapacitats “Hogar de los Niños” per a acabar realitzant els parlaments baix la torre-campanar Lola Luján”.

Són, sens dubte, unes obres “que constitueixen un patrimoni espectacular i una petjada inesborrable de la història turisana”. Corell no va voler desaprofitar l’oportunitat per a manifestar que “en dies com avui i actes com a est, resulta especialment satisfactori ocupar l’alcaldia del nostre municipi per tractar-se del reconeixement més que merescut cap a un dels nostres paisans més il•lustres. Una qualificació que s’ha guanyat a pols a causa de la gran quantitat d’obres efectuades en el seu poble amb la principal finalitat d’estar destinades al benefici dels seus veïns”.

“Creiem humilment que s’ho mereixia”, va continuar exposant Corell en el seu discurs, “i aquesta és la prova material de l’etern agraïment i reconeixement que sempre li tindran els seus paisans”.

Bautista Soler es va mostrar visiblement emocionat durant tota la vesprada i açò es va notar especialment quan va haver de dedicar unes paraules als assistents, entre els quals li observaven atents els seus familiars.

“La veritat és que quan vam fer totes aquelles coses no es pensava en açò. Estic molt emocionat i molt agraït per aquest homenatge, perquè que en el lloc on has nascut et dediquen un carrer és alguna cosa molt especial. I al final les obres quedaran per a la posteritat i per a benefici de tots, independentment que es diga que les va fer un turisà anomenat Bautista Soler. Moltes gràcies a l’Alcalde, a la corporació municipal i al poble de Turís”.

FOTOGRAFIES

img_0068_copiar img_0074_copiar img_0083_copiar img_0086_copiar img_0088_copiar img_0132_copiar img_0136_copiar

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Comarcas

Nueva época de la revista digital Onda3

Todos los derechos reservados.

© 2015 Diseño de Javier Furió sobre DeVoe Theme by MVP Themes.