Connect
To Top

Cassola de Sant Blai a Torrent

Captura-de-pantalla-2016-02-02-a-las-7.24.33-580x569

Notiçies ONDA3 | Redacció.- Amb motiu de la celebració de Sant Blai, enguany des d’IDEAT i en col·laboració amb l’Associació d’Hostaleria de Torrent, han volgut promocionar aquells restaurants de la ciutat que incorporen en el seu menú la cassola de Sant Blai.

Este arròs típic torrentí serà oferit per un total de 14 restaurants de la ciutat del 3 al 7 de febrer amb un menú especial per a l’ocasió.

Estos són els 14 restaurants que l’oferiran: Restaurant Del Sol; Restaurant L’Estany; Restaurant La Plaza; Restaurant Los Abetos I; Restaurant Los Abetos II; Farígola i Menta; Tapa Nui; Restaurant Santa Apolonia; Casa Lluiset; Bar La Plaza; Casa Agustín; Bar Rueda; Restaurant El Mosset y Cafeteria Caixa Rural.

La iniciativa s’ha posat en marxa amb l’objectiu de promocionar la gran oferta hostalera que presenta la ciutat de Torrent mitjançant l’elaboració d’este plat típic. Així, s’ha dut a terme una important campanya publicitària amb anuncis en periòdics locals, webs municipals, xarxes socials i opis, a més de fullets informatius amb tots els detalls dels menús i preus, i que es repartiran entre els milers de visitants que acull el municipi durant lafestivitat de Sant Blai.

A més, de la mà de l’Associació d’Hostaleria, s’oferiran degustacions gratuïtes de la cassola de Sant Blai als qui vulguen assaborir este delit per al paladar, el mateix dia 3 de febrer, en un estand situat dins de la fira, entre les 10.45 i les 11.45h.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Dolce Vita

 • Bacalao al horno con mayonesa gratinada

  El bacalao es uno de los ingredientes mas utilizados en una gran variedad de platillos.  Escuchar

  Manuel J. Ibáñez Ferriol19 febrero, 2017
 • Claves para disfrutar tu casa durante el invierno

  Una casa es parte esencial de la vida. En ella se disfrutan algunos de los momentos más importantes y señalados (cumpleaños,...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol18 febrero, 2017
 • Arroz con acelgas

  El arroz con acelgas es una receta típica valenciana. Este arroz se caracteriza por ser caldoso y a pesar de ser...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol17 febrero, 2017
 • Ensalada de lechuga romana

  La lechuga romana es una variedad de lechuga que se caracteriza por tener las hojas alargadas. Con ella podemos elaborar una...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol16 febrero, 2017
 • Conejo al horno con patatas

  Es una de las carnes magras mejor valoradas por su bajo índice de grasa, lo que convierte a este plato en...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol15 febrero, 2017

Nueva época de la revista digital Onda3

Todos los derechos reservados.

© 2015 Diseño de Javier Furió sobre DeVoe Theme by MVP Themes.