Connect
To Top

Cassola de Sant Blai a Torrent

Captura-de-pantalla-2016-02-02-a-las-7.24.33-580x569

Notiçies ONDA3 | Redacció.- Amb motiu de la celebració de Sant Blai, enguany des d’IDEAT i en col·laboració amb l’Associació d’Hostaleria de Torrent, han volgut promocionar aquells restaurants de la ciutat que incorporen en el seu menú la cassola de Sant Blai.

Este arròs típic torrentí serà oferit per un total de 14 restaurants de la ciutat del 3 al 7 de febrer amb un menú especial per a l’ocasió.

Estos són els 14 restaurants que l’oferiran: Restaurant Del Sol; Restaurant L’Estany; Restaurant La Plaza; Restaurant Los Abetos I; Restaurant Los Abetos II; Farígola i Menta; Tapa Nui; Restaurant Santa Apolonia; Casa Lluiset; Bar La Plaza; Casa Agustín; Bar Rueda; Restaurant El Mosset y Cafeteria Caixa Rural.

La iniciativa s’ha posat en marxa amb l’objectiu de promocionar la gran oferta hostalera que presenta la ciutat de Torrent mitjançant l’elaboració d’este plat típic. Així, s’ha dut a terme una important campanya publicitària amb anuncis en periòdics locals, webs municipals, xarxes socials i opis, a més de fullets informatius amb tots els detalls dels menús i preus, i que es repartiran entre els milers de visitants que acull el municipi durant lafestivitat de Sant Blai.

A més, de la mà de l’Associació d’Hostaleria, s’oferiran degustacions gratuïtes de la cassola de Sant Blai als qui vulguen assaborir este delit per al paladar, el mateix dia 3 de febrer, en un estand situat dins de la fira, entre les 10.45 i les 11.45h.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Dolce Vita

Nueva época de la revista digital Onda3

Todos los derechos reservados.

© 2015 Diseño de Javier Furió sobre DeVoe Theme by MVP Themes.