Connect
To Top

Celebrados los 132 Jocs Florals de Lo Rat Penat

12341541_930159823704594_5773216345562387232_n

Notiçies ONDA3 | Redaccio.- Un any més, la tradició se complirà hui en la gran nit de les Lletres Valencianes, en la que celebrarem els 132 Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia.

El Teatre Principal serà novament l’esplendorós marc que acollirà a la Regina de la festa, al Poeta guanyador de la Flor Natural, màxim guardó d’esta singular justa lliterària, i al Matenedor que glossarà la centenària trilogia de ‘Pàtria, Fe i Amor’.

Felicitem a Donís Martin, que anit va conseguir la ‘Flor Natural’, el màxim guardó dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valencia pel seu poema ‘Instant Etern’. Seguint la tradició, Donís va triar la rosa que acte seguit va entregar a la Regina de la Festa, Bettina Vöhringer.

La nostra felicitació també per a tots els demés premiats: Ampar Cabrera (accèssit a la ‘Flor Natural’); Sito Sanchis (‘Englantina d’Or’ ex aequo en Donís Martin); Joan Josep Serra i Joan Antoni Alapont (‘Viola d’Or’ ex aequo); Vicent Josep Escuder (Premi ‘Adlert’ de Novela); Josep Climent (Premi ‘Excm. Ajuntament de Valencia’); Fernando Millán (Premi ‘Josep Mª Bayarri’); i Luis Antonio Tena (Premi ‘Jaume I’).

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Cultura