Connect
To Top

Convivència fallera al Centre Ambiental de El Vedat

Les candidates a Cort d’Honor i Falleres Majors de Torrent passen un diumenge ple de rialles i diversió amb el jurat

Hui continuen les proves en la recta final d’este “Camí d’un somni”: el procés mitjançant el qual Torrent tria a les Corts d’Honor i les seues Falleres Majors de 2014

Diumenge va ser un dia molt especial per a les candidates majors e Infantils Corts d’Honor i Falleres majors de Torrent. Va ser un dia de convivència ple de jocs, gimcanes, diversió i germanor on el principal objectiu era un: trencar el gel i divertir-se amb el jurat.

convivencia3b

El Centre Ambiental El Vedat va obrir les seues portes a les nostres 11 joves i 12 xiquetes de bon matí. Només arribar començaren els jocs i les rialles amb el jurat i després el torn dels monitors que van fer partícips a les presents de dinàmiques de grup molt divertides, on el jurat també va participar.

Les candidates van fer fins i tot de ninots per tal de representar falles i explicar els seus lemes i crítiques. Finament una gimcana amb pistes i preguntes sobre les falles de Torrent va ser el preàmbul a un dinar de germanor amb el que se ficà el punt final a la jornada més divertida de proves.

convivencia4b

Esta vesprada, a les 20 hores, continuen les proves amb les entrevistes als pares/ mares/tutors de les candidates infantils que donarà pas a un sopar amb les candidates adultes.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Fiestas