Connect
To Top

Educació augmenta en més de 10 milions les beques de menjador

beca_comedor

Noticies ONDA3/Redaccio.- La Conselleria d’Educació ha augmentat més de 10 milions, el pressupost per a les beques de menjador escolar fins a un total de 63,9 milions d’euros per al pròxim curs, unes beques que per primera vegada incorporen als alumnes de les aules públiques de 2 anys, d’acord amb la seua renda familiar, i tots els alumnes, amb independència de la renda, que residisquen en les pedanies i els nuclis disseminats que no tenen centre escolar al seu lloc de residència.

Per altra banda, la conselleria ha incrementat un 30 per cent el pressupost per a les ajudes individuals al transport escolar, amb un total d’1,6 milions d’euros.

La quantitat econòmica s’establirà en funció de la distància entre el lloc de residència de l’alumne i el centre escolar, amb un màxim de 707,07 euros per als quals visquen a més de 20 quilòmetres del centre escolar i un mínim de 340,02 euros per als quals estiguen a menys de 6 quilòmetres.

Les famílies que vulguen sol·licitar estes ajudes i no hagen emplenat les sol·licituds encara, tenen els cinc primers dies de setembre per a fer-ho i portar les sol·licituds als seus respectius centres educatius.

“La millora de les beques de menjador escolar i les ajudes individuals al transport escolar es corresponen al nostre compromís de fer les coses el millor possible per a garantir una educació valenciana de qualitat amb serveis públics decents.

Les convocatòries s’han retardat pels entrebancs burocràtics amb els quals ens hem trobat i per això demanem disculpes a les famílies i als equips directius que tramiten les ajudes per aquest fet, però alhora estem ben satisfets d’haver pogut millorar substancialment el benestar de l’alumnat valencià”, ha explicat el conseller Vicent Marzà.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Noticias

Nueva época de la revista digital Onda3

Todos los derechos reservados.

© 2015 Diseño de Javier Furió sobre DeVoe Theme by MVP Themes.