Connect
To Top

El debat sobre el canvi climàtic arriba a la Universitat Miguel Hernández d’Elx

Imagen 109

Noticias ONDA3 | Redacción.- La Universitat Miguel Hernández d’Elx acull aquest dijous 26 de novembre un debat sobre El canvi climàtic.

Què podem esperar de la Cimera de París? Compta amb les aportacions de representants de diferents àmbits: Ricardo Almenar, expert en indicadors ambientals i sostenibilitat, Juan Ramón García Orza, professor de la Universitat Miguel Hernández i Carlos Arribas, d’Ecologistes en Acció del País Valencià. La directora genera de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, María Diago, presentará i moderará el debat.

La Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i les universitats públiques valencianes pretenen, amb actes com aquest, que els ciutadans coneguen un dels problemes ambientals més destacats del nostre segle i que puguen tindre una opinió informada que porte a implicar-se en les sol.lucions, complexes, a aquest repte.

El debat del dia 26 aportarà reflexions i mostrarà les maneres en què s’està comunicant des dels diferents àmbits educatius. El cicle de debats es va iniciar els dies 6 i 7 de novembre amb un conjunt de sessions de caràcter científic i institucional d’alt nivell al Palau de la Música de València.

El motiu de fer coincidir tots aquests debats durant les properes setmanes és la Cimera del Clima de Paris, la COP21 que comença el 30 novembre, a la què acudiran representants de la Conselleria per seguir de prop les negociacions. La COP21 és considerada pels experts com una de les últimes oportunitats per a afrontar el canvi climàtic amb garanties per a la mitigació i l’adaptació.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in LO MÁS VISUAL