Connect
To Top

El trio de Dénia, campió del Circuit Bancaixa

El trio de Dénia, format per Álvaro, Salva i Herrera, s’ha proclamat aquest diumenge campió del Circuit Bancaixa després de vèncer en la segona partida de la final a Fageca, Javi i Tino (València) per 60-45, en el duel disputat a la Ciutat de la Pilota de Moncada.

L’equip encapçalat pel campió individual, Álvaro, ha eixit al trinquet molt més afinat que els de Fageca, que no han trobat el camí del quinze en els primers compassos. De fet, mai han aconseguit anar per davant en el marcador, i han arribat a tenir desavantatges considerables (30-15 d’eixida i, més endavant, 40-20).

Amb el pas dels jocs, Fageca i els seus s’han lliurat dels nervis i han començat una remuntada que els ha dut primer al 35-40 i, més endavant, al 45-50. Però Álvaro, Salva i Herrera han contingut l’ímpetu de l’equip de la capital i han liquidat la trobada per 60-45. Aquest marcador, sumat al del passat diumenge en Pelayo, on es van imposar 60-55, els atorga el títol sense necessitat d’acudir a la tercera partida.

Álvaro assoleix amb el d’aquest diumenge el quart títol de campió del Circuit Bancaixa de la seua carrera esportiva sobre un total de vuit finals disputades. Salva, que ha quallat un magnífic tram final de campionat, suma el tercer en tres finals, mentre que el més jove de l’equip, Herrera, suma el primer en la seua primera final.

El conseller Serafín Castellano ha presidit la partida, al costat de José María Cataluña, de la Fundació Bancaixa, Daniel Sanjuan, president de la Federació de Pilota Valenciana, Juan José Medina, alcalde de Moncada, i Alfredo Hernando ‘Fredi’, directiu de l’empresa organitzadora, Val Net.

 

VLCRADIO | Nostresport | Redacción

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in SOLONOTICIAS