Connect
To Top

Eugeni Fortaña assumeix l’alcaldia de Turís

img_0188_copiar

Notiçies ONDA3 | Redaccio | Fotos: Ajuntament de Turis.- L’Ajuntament de Turís va viure dissabte al matí el seu segon ple d’investidura de la legislatura per a donar compliment al pacte de govern subscrit amb Gabriel Hervás i Ismael Corell pel qual aquest últim cediria l’alcaldia al socialista Eugeni Fortaña Fons després de sis mesos exercint el càrrec.

La sessió va originar un gran desembarcament de càrrecs socialistes tant comarcals com a provincials i autonòmics. Francesc Signes, Sotssecretari d’Infraestructures; Andreu Salom, Alcalde de L’Alcúdia; o els diputats en el congrés Maria Such i José Luís Ábalos van voler acompanyar, entre molts altres, al seu company Fortaña.

Després de la votació i posterior elecció, el nou alcalde de Turís va voler manifestar, pres de l’emoció, el seu agraïment a familiars, amics, companys de partit i equip de govern, així com a Corell i Gabriel Hervás, “amb els quals hi ha molt bona sintonia”.

“A Ismael vull donar-li el meu més sincera enhorabona, perquè crec que ha fet una labor molt bona com a alcalde, i també les gràcies perquè està més experimentat en la política i moltes vegades ens ha aconsellat. He de dir que he après molt d’ell”.

“Intentarem sempre fer les coses tan bé com siga possible amb els nostres encerts i els nostres errors, però sempre amb la millor voluntat”, va assegurar el nou alcalde turisà.

Finalment Fortaña també va fer una declaració d’intencions: “volem fer un Turís pròsper en el qual la gent estiga orgullosa de viure, i en açò anem a treballar dur. Treballar avui per a deixar un poble confortable per al dia de demà, perquè els nostres fills també se senten molt a gust”.

FOTOGRAFIES

img_0163_copiar img_0165_copiar img_0186_copiar img_0238_copiar img_0246_copiar

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Comarcas

Nueva época de la revista digital Onda3

Todos los derechos reservados.

© 2015 Diseño de Javier Furió sobre DeVoe Theme by MVP Themes.