Connect
To Top

Finalitza la XXI edició dels Balls al Carrer

La Fallera Major de València, Rocío Gil, i la Fallera Major Infantil, Daniela Gómez, van acudir el passat diumenge junt a les seues Corts d’Honor a l’última sessió de la XXI edició dels Balls al Carrer celebrada a la plaça de la Verge.

Este any han participat 75 grups, és a dir, tretze més que l’anterior edició, durant les 19 sessions que s’han desenvolupat des del passat mes d’octubre fins febrer. Més de 900 balladors de totes les edats han fet disfrutar als assistents que diumenge rere diumenge ham acudit al lloc per a mantindre esta tradició fallera.

A més, el públic també ha pogut gaudir de les actuacions de l’Escola de Cant Estil i del grup de Tabal i Dolçaina de JCF. Entre els grups que formen part dels Balls al Carrer hi ha alguns infantils; altres, majors i la resta són mixtes.

Cal destacar que dos dels grups que han participat en esta edició portaven la seua pròpia música. Per una part, els espectadors van poder disfrutar del grup de Rondalla i, per altra, de l’espectacle de Tabal i Dolçaina. Els 75 grups han contat amb el patrocini de Nuevo Centro.

Comments

comments

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Fiestas