Connect
To Top

Francesc Colomer: “Ja no és un aeroport patrimonialitzat per ningú, és l’èxit de tota la societat de Castelló”

aeropuerto-de-castellon-hotel-dona-lola

Noticies ONDA3/Redaccio.- En l’aniversari de l’arribada del primer vol comercial a l’aeroport de Castelló, el secretari autonòmic de Turisme i president d’Aerocas, Francesc Colomer, ha volgut destacar que “el més important és haver transformat l’orientació i la idea del propi aeroport; ja no es pot parlar d’un aeroport patrimonialitzat per ningú, sinó de l’aeroport de tota la societat de Castelló”.

Colomer ha recordat que, des de l’arribada del nou govern presidit per Ximo Puig, el consell d’administració de la societat pública Aerocas s’ha obert al conjunt dels actors socials i econòmics de la província. A l’hora de valorar aquest primer aniversari, Colomer destaca que “és l’èxit de tota la societat de Castelló”.

Pel que fa al pla de futur de l’aeroport elaborat pel Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec), el secretari autonòmic de Turisme ha assenyalat que “més enllà del turisme hem de buscar els elements diferencials que ens facen ser un lloc de referència en aquest món global”. En eixe sentit, ha avançat que en un futur pròxim hi haurà a l’aeroport una subseu del Museu d’Art Contemporani de Vilafamés. “Això és una icona, un símbol de què significa un nou model turístic. Volem situar el producte autòcton cultural de qualitat en el frontispici d’arribada a la província”

A punt del passatger 100.000

Per la seua part, el director general de l’empresa pública Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha assenyalat que, durant aquest primer any d’activitat comercial a l’aeroport de Castelló, un total de 89.251 passatgers han passat per les seues instal·lacions en els 759 vols que han aterrat o s’han enlairat des de les pistes de la base de Vilanova d’Alcolea. Serafí ha recordat que “estem a punt de rebre el passatger 100.000” i ha indicat que “en els anys vinents continuarem creixent tal com està previst en els diferents plans que tenim previstos”.

En eixe sentit, Serafí ha reconegut que hi ha contactes amb nous operadors i companyies i s’ha mostrat optimista pel que fa a l’arribada de noves línies comercials. Cal recordar que, fins ara, són quatre les línies que volen des de l’aeroport de Castelló fins a Londres, Bristol, Bucarest i Sofia.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Viajar