Connect
To Top

Gran Festa Camperola en L´Horta de Tavernes

La nit del dissabte 2 de Juny varem celebrar una divertida festa campera,

en sopar a la fresca, en carn torrá, embotit, conill, borrego, feches, quiriguilles, pimentons i sebes i una típica verbena de poble vestits de camperols. Va ser una jornada molt valençiana, al nostre estil del pensat i fet, aixo si, tots arrimarem els muscles per a que fora tot un éxit. Un sopar, a la fresca, sá, en gent amiga, al mateix temps que amant de lo seu i de l´horta. Contarem ab cuiners experimentats, cas de Xavier Furió, que mos va deleitar en lo millor de la carn torrá. 

Tot l´event, es va fer en l´alquería que té en lloguer l´Asociació Cultural L´Horta en Tavernes Blanques -al costat de la ex-çiutat de la cerámica Lladró-. Tant el nostre president Manu García Pardo, com les Regines de L´Horta, festeres i festers, treballarem de valent, en un sopar molt valenciá. Als postres, no falteren els cafés, el herberet i la mistel.la i els rollets d´anis. 

Disculpeu per la troná i la pluja d’anit, pot ser que fora causada per algun que atre pollastre d’algun fester de l’horta cantant en el Karaoke. Una nit, que repetirem per l´exit de la Primera Festa Camperola de L´Horta de Tabernes Blanques. Enhorabona. 

Comments

comments

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Fiestas