Connect
To Top

Ja es coneixen els guanyadors del Concurs de Piano “Mestre Josep Serrano” 2011

 S’ha fallat el XVII Concurs de Piano “Mestre Josep Serrano“ que s’ha cel·lebrat en la Sala “Constantí Llombart“ de la Societat d’Amadors de les Glòries Valencianes.Este certamen, organisat per Lo Rat Penat, està dirigit als jóvens pianistes que estiguen realitzant o hagen finalitzat els seus estudis en conservatoris o escoles musicals de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu d’ajudar a la promoció de les noves promeses en l’interpretació al piano. Per això compta amb el recolzament de destacats professors, intèrprets i experts en piano valencians. 

El concurs s’ha desenrollat amb una gran participació i un altíssim nivell interpretatiu, així com amb un gran temperament artístic per part dels concursants. Els membres del jurat han coincidit en senyalar l’increment del talent dels participants any darrere d’any,  el que confirma al concurs organitzat per la decana de les associacions culturals valencianes com a un dels més prestigiosos en esta disciplina per a jóvens intérprets. 

Lo Rat Penat, fundada l’any 1878, decana de les societats culturals valencianes, és propietària, per donació familiar, del piano del mestre de Sueca, raó per la que va decidir convocar aquest concurs amb el nom de “Mestre Josep Serrano“, un dels més grans i prol·lífics compositors valencians. 

Els premiats per categories han segut: 

* Categoria A: FCO. JOSÉ GARCÍA VERDÚ
* Categoria B: ANTONIO MORANT ALBELDA
* Categoria C: IRENE RENART MUÑOZ 

Els guanyadors rebran els seus guardons en la cerimònia dels CXXVIII Jocs Florals que es celebrarà pròximament en el Teatre Principal de Valéncia

Així mateix els guardonats participaran en un concert extraordinari que es celebrarà en el Palau de la Música, en la pròxima primavera en data que oportunament s’anunciarà. 

El concurs ha comptat amb el patrocini del Palau de la Música de Valéncia, l’Ajuntament de Valéncia, Diputació de Valéncia, Institut Valencià de la Música, Institut Valencià de la Joventut i Conselleria de Turisme, Cultura i Deport.

VLCRADIO/Cultura/Javier Furió/Fotos: LRP

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in SOLONOTICIAS