Connect
To Top

Josep Bort visita Titaguas i Alpuente per a conèixer les actuacions executades a través del programa de riscos geològics

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, visita aquest divendres, 19 de maig, els municipis d’Alpuente i Titaguas per a conèixer de primera mà i recepcionar les actuacions escomeses a l’entorn periurbà de Titaguas i la reparació d’una part del llenç murer d’accés al Castell d’Alpuente, que s’han executat a través del programa de riscos geològics de la Diputació de València.

Josep Bort assistirà en primera instància a Alpuente, on s’ha procedit a la consolidació de la muralla del Castell, en una zona declarada Bé d’Interés Cultural (BIC). I acte seguit visitarà Titaguas, on s’ha intervingut en la vessant est del municipi per a evitar les esllavissades i seriosos arrossegaments de material cada vegada que es produeixen episodis de pluja.

La Diputació de València, mitjançant la implementació d’aquest programa, és pionera en la prevenció i correcció de riscos geològics que es produeixen a les comarques valencianes.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Valencià