Connect
To Top

Josep Nadal: “Marina Salut extorsiona tota la comarca amb les retallades plantejades”

josep-nadal-1024x683

Noticies ONDA3/Redaccio.- El diputat de Compromís Josep Nadal ha declarat hui que la Modificació Substancial de Condicions de Treball (MSCT) plantejada per la concessarionària Marina Salut per als treballadors de la sanitat comarcal és un atac directe als drets laborals així com al dret a tindre una assistència sanitària digna.

Segons Nadal “Marina Salut ha justificat les retallades en la mala situació financera de l’empresa degut als canvis introduits pel nou govern del Botànic entre d’altres. Des de Compromís tenim serioses sospites de que l’empresa està falsejant la seua situació econòmica, tenint en compte les dades que tenim de l’any anterior i les dades que ens arriben de Conselleria”.

Amb les mesures plantejades podria perillar el lloc de faena de vora 60 professionals de la xarxa pública comarcal i es rebaixarien notablement les condicions laborals de la resta de la ja de per sí maltractada plantilla que perdria econòmicament i alguns passarien a fer més hores. Tot això mentre els directius de Marina Salut continuen repartint-se sous milionaris.

Per a Nadal “hi ha un perill encara més gran, segons diuen fonts sindicals, desenes de professionals de llarga trajectòria podrien estar pensant en abandonar Marina Salut, fet que podria deixar departaments sencers en una situació molt complicada aquest estiu i per tant podria perillar l’assitència bàsica”.

Pensem que aquesta situació és un autèntic xantatge fet a tota la comarca agafant com a hostatges els treballadors i els usuaris de la sanitat. Demanem a Conselleria que actue de forma ràpida i contundent per a parar aquesta nova agressió als drets bàsics de la comarca fent servir totes les mesures legals als seu abast per a accelerar la reversió i portar els culpables d’aquesta situació davant dels tribunals.

“Des de Compromís volem manifestar el nostre suport als treballadors de de la sanitat comarcal en la seua lluita per fer front a aquesta nova agressió i assenyalar que continuarem lluitant des de totes les institucions on estem per què es produisca la reversió cap una sanitat totalement pública”, ha conclòs Nadal.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Salud

 • El Ictus (I)

  Los términos accidente o ataque cerebrovascular (ACV), infarto cerebral, derrame cerebral o, menos frecuentemente, apoplejía son utilizados como sinónimos del término ictus.

  Javier Furio18 marzo, 2018
 • La Neumonia (I)

  Con la vuelta de los fenómenos meteorólogicos fríos, reaparecen enfermedades como la neumonía, que la podemos considerar como la inflamación del tejido pulmonar...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol27 febrero, 2018
 • ANOC organiza su 1ª Marcha Solidaria en Novelda

  Redacción.- La asociación de ayuda a personas con cáncer de Novelda,  ANOC, junto con el Club Novelder de Muntanyisme,  ha programado...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol24 febrero, 2018
 • Cuidar las uñas frágiles

  La fragilidad y tendencia a la fragmentación de las uñas constituye un problema muy frecuente que, aunque no grave, puede preocupar...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol5 febrero, 2018
 • Campanas por la Salud

  Con motivo del Día Mundial contra el Cáncer, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha presidido el...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol5 febrero, 2018