Connect
To Top

L’ Ajuntament organitza una nit festiva als mercats municipals de València

galiana

Noticies ONDA3/Redaccio.- L’Ajuntament de València, des de la regidoria de Comerç, ha organitzat una nit festiva als mercats municipals de València el dissabte 17 de setembre amb el nom de “Bonic/a Fest”.

L’objectiu, tal i com explica Carlos Galiana, és el de “posar en el mapa els mercats municipals de la ciutat, ja que considerem que encara queden molts veïns i veïnes de la ciutat que han de descobrir estos espais tan emblemàtics de la nostra ciutat”.

Precisament per a arribar a tota la ciutadania –incloent tots aquells que no coneixen per dins els mercats municipals- s’ha plantejat esta primera edició del “Bonic/a Fest” des d’una perspectiva festiva.

Els veïns i veïnes podran gaudir dels mercats de la ciutat d’una manera distesa amb una àmplia oferta gastronòmica que oferiran les parades dels mercats municipals així com de distintes actuacions musicals i de diversa programació cultural.

A més durant la pròxima setmana (del dilluns 12 al divendres 16) a la plaça de l’Ajuntament hi haurà un stand de la regidoria de comerç on es proporcionarà tota la informació de la jornada a la ciutadania a través de díptics i altres suports.

Des de la regidoria de Comerç s’espera una gran nit que servisca per “promocionar els mercats municipals de València mentre es dóna la possibilitat a la ciutadania de València de fer una activitat diferent el dissabte 17 per la nit”.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in ciutat

Nueva época de la revista digital Onda3

Todos los derechos reservados.

© 2015 Diseño de Javier Furió sobre DeVoe Theme by MVP Themes.