Connect
To Top

La ONCE presenta el seu cupó faller per al 19 de març

La Organització Nacional de Cecs va presentar el passat divendres 9 de març el cupó per al pròxim 19 de març, en el qual apareix la fotografia d’una vista aèria de la plaça de l’Ajuntament de València en el moment en què es dispara una mascletà de color.

A l’acte celebrat en el Saló de Cristal de l’Ajuntament van assistir les Falleres Majors de València, Rocío Gil i Daniela Gómez, amb les seues Corts d’Honor, l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques inclusives, Mónica Oltra, el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, i la regidora de Serveis Socials, Consol Castillo.

La imatge pertany al fotògraf de Junta Central Fallera, Armando Romero, i té com a objectiu representar les festes grans de València, “una celebració de vocació universal que ha sigut declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat, un aval de qualitat”, ha assenyalat l’alcalde Joan, Ribó.

Ribó ha destacat, durant l’acte, “la satisfacció de poder treballar amb la ONCE per a generar treball, educació, integració, solidaritat, investigació i igualtat”. L’alcalde també ha agraït l’ajuda per part de l’organització “per a aconseguir que València siga cada vegada més inclusiva i conte amb uns serveis que arriben a tots”. “Ho fa amb este cupó exportador d’una imatge festiva, alegre i plena de color que convida a vindre a la nostra ciutat, però també amb iniciatives com la Gala de Solidaritat Fallera, l’adaptació dels monuments, la transcripció al braille de les explicacions i continguts o la publicació d’una ruta de falles accessibles”.

Mónica Oltra ha destacat que “la imatge del cupó de Falles d’este any reivindica tots els colors de la vida en un món que posseix valor a la diversitat i en el qual caben totes les diferències, singularitats, particularitats i peculiaritats i, per tant, totes i cada una de les persones”.

Per la seua part, el president de la ONCE i la seua fundació, Miguel Carbadella, li ha entregat a l’alcalde un quadre amb la reproducció del cupó dedicat a les Falles i li ha explicat que representa “la defensa de la diversitat i de les persones que han lluitat per aconseguir que tot el món tinga els mateixos drets”.

A l’acte també han acudit el delegat territorial i el president del consell territorial d’esta organització, José Manuel Pichel i Enrique Llin. Al finalitzar l’acte, Llin li ha entregat al regidor, Pere Fuset, la transcripció al braille dels textos de la Falla Municipal. Molt d´exit per a tots els que formen l´ONCE, per el seu treball, la seua llavor i tot el seu esforç per a donar suport a una llavor social i d´exit. Les falles sempre en tot lo que siga SOLIDARITAT.

 

GALERIA DE FOTOS

 

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Fiestas