Connect
To Top

Lo Rat Penat inicia el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer

S’inicia el Concurs de Milacres de Sant Vicent Ferrer que com cada any organisa l’associació cultural Lo Rat Penat d’acort en la la Junta Central Vicentina i en el patrocini i colaboració de l’Excm. Ajuntament de Valéncia, l’Excma. Diputació de Valéncia i demés patrocinadors, per a rememorar la vida i l’obra del Patró principal del Regne de Valéncia.Les representacions es realisaran en el colege del Sagrado Corazón Hermanos Maristas, C/ Salamanca, 45 de Valéncia a partir de les 16,00 hores els dies 10 dimarts, 11 dimecres, i 12 dijous.

L’altar que obrirà les actuacions el dimarts 10 d’abril és el de L’Àngel Qustodi que interpretarà l’obra Un testic de l’atre món de Manuel Sànchez Navarrete. A continuació serà la tanda de l’Altar del Mercat en El Monòlec de Sant Vicent de Carles Recio i per a acabar, l’Altar de Meliana que ha escollit El Fill del Salser de Josep F. Noverjes.

El dimecres 11 d’abril, a partir de les 16.00 hores, continuaran en les interpretacions en l’Altar del Carrer de la Mar presentara l’obra L’Incrèdul Convertit de Eduart Escalante; l’Altar del Pilar interpretarà Una Bèstia en la Montanya de Rafael Melià i Castelló; l’Altar del Carme presentarà l’obra Una Ànima Rescatada de Manuel Sánchez i Navarrete i per a acabar la Pila Batismal interpretarà La Pau de Deu de Manuel Sànchez Navarrete.
El tercer i últim dia del concurs serà el dijous 12 d’abril a partir de les 16.00 hores, continuant en les interpretacions l’Altar de Chirivella en Sigau Bona Gent de Fausto Hernàndez Casajuana, l’Altar de Ribarroja L’Avar Arrepenedit de Manuel Sànchez Navarrete, l’Altar del Tossal que representarà La Pesta Vençuda de Manuel Sànchez Navarrete i finalment, que posarà fi al certamen de 2012 l’Altar de Russafa que representarà Agneseta de Moncada del Rvt. Gonzalo Gironés Guillem.
El fallo es farà públic després de la deliberació del Jurat que es reunirà el dia 13, divendres en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat a les 20.00 h. Els guardons seran lliurats als guanyadors, el dissabte 21 d’abril a les 11.00 hores en El colege del Sagrado Corazón Hermanos Maristas, i com és costum i tradició l’Altar que obtinga el primer premi oferirà una representació extraordinària del milacre guardonat.
Segons les bases del Concurs, els Milacres han de ser representats per chiquetes i chiquets menors de 14 anys “ajustant-se a l’interpretació, adreça, ambientació i a la correcta dicció en llengua valenciana“.
VLCRADIO | LRP | CIBERFALLAS

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Cultura