Connect
To Top

El Magnànim dóna a conèixer els premis València i València Nova 2017

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, dependent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, donarà a conèixer aquest dijous, 15 de juny, els guanyadors i guanyadores dels premis València i València Nova 2017 de literatura i d’assaig, en un acte que tindrà lloc a la Sala de Reines de la corporació provincial.

En concret, a les 11:00 hores es reuniran els cinc jurats dels Premis per a dictaminar els guanyadors. A les 12:30 hores es procedirà a l’obertura de les pliques guanyadores i la corresponent comunicació a la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, així com als guanyadors o guanyadores, amb la presència dels mitjans de comunicació. Posteriorment, s’oferirà una roda de premsa per part de la vicepresidenta i presidenta dels jurats, Maria Josep Amigó, i un membre de cadascun dels jurats informant dels guanyadors o guanyadores dels deu premis concedits.

En concret, es donaran a conèixer les obres guanyadores dels premis València i València Nova d’Assaig; els premis València i València Nova de Narrativa en valencià i en castellà;  els premis València i València Nova de Poesia en valencià i en castellà. Més les seues corresponents modalitats per a menors de 30 anys.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Valencià