Connect
To Top

Manifest de condemna de la violència masclista

violencia-de-genero

Noticies ONDA3 | Redaccio.- El Govern de la Generalitat, en nom del poble valencià, vol manifestar la seua condemna i rebuig per la mort, el 29 de juliol, de Dolores, una dona de Serra, i també expressar la seua repulsa contra els assassinats que pateixen les dones i els seus fills per tot el país.

Per això, volem remarcar el compromís d’aquest Consell per tal d’assegurar i garantir el dret de les dones a viure una vida sense violència. Els governs tenim l’obligació de desenvolupar polítiques públiques transversals amb perspectiva de gènere i igualtat d’oportunitats, com és el cas de la creació d’unitats d’igualtat a les conselleries, i dotar-les de recursos.

La igualtat d’oportunitats entre dones i homes ha de ser una prioritat en l’agenda política valenciana. Hem d’avançar cap a una igualtat real entre dones i homes. I ho farem si visualitzem, prenem consciència i sensibilitzem a la societat, desde ben menudes i menuts, ens coordinem i busquem aliances amb tots els agents socials, però també amb els mitjans de comunicació i les empreses per tal d’evitar la cosificació i la perpetuació de comportaments masclistes, al marc d’un pacte d’Estat per a combatre la violència de gènere.

Per això, amb aquesta manifestació pública de rebuig, volem reiterar i condemnar totes les accions violentes que el terrorisme masclista comporta.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in SOLONOTICIAS