Connect
To Top

Morera obrirà el XLV Congrés de Internacional de Nefrologia com a President Honorífic

14356635053580

Canal Salud ONDA3/Redaccio.- El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, donarà la benvinguda als més 1.000 assistents de tot el món que es reuniran aquest cap de setmana al Palau de Congressos de la ciutat de València per celebrar el 45 Congrés Internacional de Nefrologia que organitza l’Associació Europea d’Infermeria de Diàlisi i Transplantaments i l’Associació Europea de Salut Renal ( EDTNA/ERCA, en les seues sigles en anglès).
El President ja va rebre als representants d’EDTNA/ERCA al mes de juny el Dia Internacional de Donant, quan va ser informat de la notícia de la celebració del Congrés Internacional al cap i casal.

Morera ha assenyalat “l’oportunitat que suposa per a València poder donar visibilitat als grans professionals sanitaris que tenim que són una referència a nivell internacional i que ens han posat a l’avantguarda en transplantaments a tot l’estat”.

El congrés, que començarà demà dissabte a les 18 hores, tindrà una durada de tres dies, reunirà a professionals i experts dels cinc continents per posar en comú el seu treball per tal de millorar la qualitat de vida dels pacients renals.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Salud