Connect
To Top

Nueva web del sello editorial valenciano L’Oronella

Després d’uns dies de proves, l’editorial L’Oronella acaba de llançar fa uns minuts la seua nova pàgina web, que representa la nostra ferma voluntat d’adaptar-nos definitivament a la nova realitat que viu tot el sector del llibre. A on uns atres veuen la vora d’un abisme, des de L’Oronella veem un repte apassionant.LLÍNIES EDITORIALS. Des del paraigües de oronella.com donem cobertura a les següents llínies editorials: L’Oronella estricta, els llibres sobre el Llevant UD i El Cabanyal, el Lletraferit i dos nous sagell que prenen impuls: Izmir, per a les obres en castellà a través de les coleccions Marstal i Navegar é preciso… i Onze, el nou sagell de llibres de fútbol.

TOTS ELS LLIBRES DISPONIBLES. En un cómodo, senzill i segur sistema de compra, des d’ara es poden consultar i adquirir tots els nostres llibres des de la pàgina web i els enviem sense cost d’enviament a qualsevol racó del món.

LLIBRES AL 50% En motiu de l’inauguració de la nova web, s’oferix a tots els visitants la possibilitat d’adquirir (només a través de la web) 77 títuls de la nostra editorial en un 50% de desconte. Esta promoció està disponible només fins al 18 de Març de 2012.

Futur La web anirà incorporant novetats en les pròximes semanes:

• Disponibilitat d’alguns dels títuls de l’editorial —i alguns descatalogats en paper— en versió digital (e-pub) per a llectors de tablet.
• Possibilitat de comprar els pròxims Lletraferit en pdf.
• Blogs de continguts per a les distintes llínies editorials.
• Cobertura d’informació en xàrcies socials.

La nostra particular enhorabona a ú dels millors segells editorials en llengua valençiana. Desde VLCRADIO.COM, donarem tota l’ajuda necessaria per a donar difussió als nostres amics de L’Oronella, els Serviçis Editorials Valençians de cor i veritat.

 

VLCRADIO | Cultura Valenciana | Manuel J. Ibáñez Ferriol

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Cultura

 • Los agujeros de las Puertas de Quart

  Seguramente habremos pasado mil y una veces por las torres de Quart y habremos visto los agujeros que luce en su...

  Javier Furio30 marzo, 2018
 • La caída de los Caballeros del Temple

  La Orden del Temple se ve sometida a dos visiones contrapuestas que tienen su origen en la Edad Media. Algunos coetáneos,...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol18 diciembre, 2017
 • ¿Que se celebra el Día de Acción de Gracias?

  El Día de Acción de Gracias es una fiesta nacional celebrada en Canadá, en los Estados Unidos, en Brasil, en algunas islas del Caribe, Liberia y por...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol24 noviembre, 2017
 • El matrimonio según Ingmar Bergman

  Ricardo Darín y Andrea Prieta actúan a las órdenes de la gran dama de la escena argentina, Norma Aleandro. Teatros del Canal acoge, por segunda vez, ‘Escenas...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol30 septiembre, 2017
 • Día de la Valencianidad en el Ateneo Mercantil de Valencia

  El Ateneo Mercantil se prepara para acoger con sumo compromiso el próximo 9 de mayo y en el Salón de Actos,...

  Manuel J. Ibáñez Ferriol8 mayo, 2017