Connect
To Top

Palau de la Musica de Valencia: Orchestre Philharmonique du Luxembourg, Les Arts en Paral.lel i molt mes

imagen8675g

Noticias ONDA3/Redacción.- El Palau de la Musica, te moltes activitats. Oferim la seva programacio.

L’Orchestre Philharmonique du Luxembourg i la violinista Patricia Kopatchinskaja, sota la direcció del maestro valencià Gustavo Gimeno, interpretaran el “Concert per a violí” de Robert Schumann i la “Simfonia núm. 7” d’Anton Bruckner. La carrera internacional de Gustavo Gimeno va començar el 2012 com a director assistent de Mariss Jansons en la Royal Concertgebouw Orchestra. També va treballar com a assistent amb Claudio Abbado i Bernard Haitink en la  Mozart  Orchestra Bologna, Lucerne Festival Orchestra i Mahler Chamber Orchestra. Dijous 03 Novembre 2016. 19;30. Sala Iturbi.

imagen8672g

Torna el cicle “Les Arts en Paral·lel” dirigit per Ángeles López Artiga, en què s’interrelacionen les diverses disciplines artístiques. En aquest primer acte el públic podrà escoltar la Gala Lírica “L’òpera: amor i tragèdia”, amb el pianista José Madrid, la soprano Ana Soria, la mezzosoprano Consuelo Hueso, el tenor Antonio Iranzo i el baríton Manuel Mas. Interpretaran obres de Giacomo Puccini, Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Charles Gounod i Léo Delibes. Divendres 04 Novembre 2016. 19;30. Sala Rodrigo.

El Palau recupera des del passat mes de març la seua activitat cambrística, amb el cicle gratuït Jóvens Músics dedicat a jóvens concertistes i estudiants valencians. “De París a Rio” és el suggerent programa que proposen 12 violoncel·listes del Conservatori Superior de Música de València i la soprano Belén Roig, sota la direcció de Pere Joan Carrascosa.  Dissabte 05 Novembre 2016. 11;30. Sala Rodrigo.

Comments

comments

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Cultura