Connect
To Top

Paradís Pintat amb Pepa Plana al Teatre Micalet

Promo-2banner

Noticies ONDA3/Redacció.- El dimarts 24 de maig inaugurem un nou cicle. Es tracta de “Micalet en obert”, per oferir al nostrepúblic més fidel la possibilitat de viure un assaig en obert. Sí, sí un assaig en obert de l’espectaclePARADÍS PINTAT interpretat per l’actriu i pallassa catalana Pepa Plana, tot un referent europeu per la qualitat dels seus espectacles i per la seva contribució en la visualització de les pallasses.

Durant la seva carrera ha recollit un bon grapat de reconeiximents i premis, com ara el Premi Nacional de cultura 2014  a més de molt bones crítiques. En aquest cop treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero en un muntatge que, des de l’ humor, ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns reflectits e interpel·lats.

Una oportunitat única de veure-la i conèixer-la a València amb l’assaig del seu últim espectaclePARADÍS PINTAT, abans de la seua estrena absoluta el proper 14 de juliol del 2016 en el marc delFestival Grec de Barcelona on hi farà dues funcions més els dies 15 i 16 de juliol. Després de l’espectacle hi haurà un col.loqui amb Pepa Plana i els assistents podran transmetre-li les seuesimpressions  i ser partícips en primera persona del procés creatiu del muntatge.

Serà una funció especial a la que si esteu interessats en assistir podeu enviar-nos un email de confirmació amb el vostre nom i cognoms a reserves@teatremicalet.org i us indicarem con procedir.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Cultura