Connect
To Top

Paterna i Vallada mostren a València la seua oferta turística

Captura-de-pantalla-2016-02-11-a-las-9.39.14-580x348

Notiçies ONDA3 | Redaccio.- En l’Oficina, situada al carrer Poeta Querol de València (baixos del Teatre Principal), s’informa dels principals atractius dels dos municipis de la província.

La vicepresidenta Maria Josep Amigó, la diputada Pilar Moncho, l’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, l’alcaldessa de Vallada, María José Tortosa i els regidors de Paterna Paqui Periche i Julio Fernández han visitat aquest matí l’Oficina de Promoció.

 Maria Josep Amigó ha destacat la importància «d’acostar a València els atractius dels municipis, sobretot els que no estan prop de la capital», i ha ressaltat la faena que fa el Patronat de Turisme «per mostrar l’àmplia oferta turística dels pobles de la província».

 Moncho ha donat la benvinguda als dos municipis i ha convidat «els veïns i els turistes a visitar l’Oficina i descobrir dos localitats que compten amb una oferta completa i variada amb patrimoni, monuments i natura per a preparar les seues escapades».

 D’altra banda, l’alcalde de Paterna ha agraït a la Diputació la cessió de l’espai per a «mostrar els nostres atractius. Volem que tant els paterners com la gent de fora descobrisquen les nostres tradicions —com la cordà—, el nostre patrimoni històric, la nostra oferta cultural i la nostra gastronomia». Paterna informa sobre les seues rutes gastroturístiques i els seus atractius turístics principals: la torre àrab, el Museu Municipal, les coves del Batà, el Palau dels Comtes de Paterna, el calvari, l’església de Sant Pere, el parc de la Vallesa i els molins de Paterna.

 Segons l’alcaldessa de Vallada, «la Diputació ens ha brindat una oportunitat magnífica per a mostrar els nostres atractius turístics. Vallada compta amb paisatges espectaculars, com per exemple la cova dels Sumidors, i amb una magnífica gastronomia que volem fer conéixer». Vallada promociona el casc antic, les rutes senderistes, la zona de la Saladella, el túnel dels Sumidors i el paratge de les Ermites.

 Durant aquests dies, s’oferiran degustacions gastronòmiques de dolços típics de Paterna, anomenats catxaps, i tastes d’oli i cervesa artesanal de Vallada.

 L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h, i dissabte de 10 a 14 h.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Sociedad