Connect
To Top

Per una societat sense racisme

Por Gary Eteo. President de l’Associacio Soci-Cultural i Deportiva AfroValencians.

Ha estat en la concentracio “Per una societat sense racisme”, que se celebrá en la Plaça de la Verge el día 12 de novembre a les 12:30H.

L’event, també se celebrà simultaneament en diferents ciutats en molt exit en Valencia, Madrit i Barcelona, contant en el respalt de moltes associacions civiques i culturals, plataformes i colectius.

En els diferents actes,concretament en Valencia, se va llegir un manifest en el qual se reivindicà que el racisme no deu de tindre espai en nostra societat,que hi ha que treballar tots els dies per a poder erradicar-la. De manera voluntaria moltes persones se pujaren a l’escenari per a expressar la seua repulsa al racisme i a la seua volta contaren les seues propies experiencies personals,de lo mal que ho passen, per que se senten discriminats per sexe, raça i religio.

Durant el manifest s’exigi major implicacio per part de nostres dirigents politics que mos gobernen,sentim que estan molt alluntats de nostres problemes reals, que no mos escolten,puix molts de mosatros considerem que es una pena que se contraprograme atre acte al mateix temps, lloc i hora en la Plaça de la Verge, si se tracta de silenciar nostra veu, no es una bona idea perque necessitem que se mos escolte,mosatros no busquem conflictes,simplement volem alternatives, solucions, dialogar, reunions, ser constructius.

Sentar-nos en la taula en nostres dirigents, crear un debat en obert i civic devem de trencar les barreres de la por i parlar d’un tema que mos preocupa a totes les persones, especialment als immigrants, que es el racisme i la discriminacio.

Comments

comments

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Con Encanto