Connect
To Top

Plaça de l’Ajuntament de València tallada al tràfic per als vianants cada últim diumenge de mes

imagen199302g

Notiçies ONDA3 | Redaccio.- L’Ajuntament de València posa en marxa a partir de diumenge que ve 29 de novembre la peatonalizació de la Plaça de l’Ajuntament l’últim diumenge de cada mes, entre les 10 i les 20 hores.

La peatonalizació només afectarà la Plaça de l’Ajuntament, a la qual es limitarà l’accés motoritzat exclusivament als residents pel carrer Periodista Azzati. La intenció és convertir a la plaça en un punt de trobada entre els ciutadans i avançar en el procés de recuperació d’un espai emblemàtic com és el de la plaça consistorial.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha comentat que amb esta proposta el govern municipal “torna a les persones el gaudi dels espais públics pacificats i de qualitat”.

Des de primera hora del matí les línies de l’EMT 6, 8, 9, 10, 11, 13, 28, 70, 71 i 81 podran circular per un carril restringit des de Periodista Azzati al carrer Lauria, en el que realitzaran les seues parades durant estes jornades, per a continuar d’ara en avant el seu recorregut habitual. Els accessos als aparcaments de l’entorn de la plaça de l’Ajuntament estaran garantits

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Ciutat Vella

Nueva época de la revista digital Onda3

Todos los derechos reservados.

© 2015 Diseño de Javier Furió sobre DeVoe Theme by MVP Themes.