Connect
To Top

Presentació de la revista Lletrafaller

Hui dilluns 5 de Març se presenta la revista Lletrafaller en la seu de Lo Rat Penat (C/Trinquet de Cavallers, 9 Valéncia) a les 19:30h.

“Lletrafaller” és una revista d’informació sobre el món de les Falles, editada per l’editorial L’Oronella i dirigida pel periodiste Juli Amadeu Àrias. Es definix a sí mateixa com a “Revista fallera per a valencians”.

Publicada des de l’any 2004 íntegrament en llengua valenciana, actualment la revista té un periodicitat anual i és una de les revistes falleres més venudes i exitoses.

Els prismes des dels quals “Lletrafaller” aborda la festa fallera són els següents: Estètica i to renovador respectant i valorant, no obstant, la tradició. Perspectiva històrica dels fenòmens fallers, aixina com atenció a l’actualitat. Oficial i extraoficial. Superació de tòpics i visió crítica, feta en afany constructiu i des de l’estima a l’esperit de la festa.

Diversitat d’enfocaments. Una revista que s’ocupa dels elements reals de la festa: Música, pólvora, gent, lletres i paper, carrers, monuments, indumentària, casals, locals, menjar i beguda. Editada per a tots aquells que gogen de les Falles: fallers de la ciutat i de les comarques valencianes.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Fiestas