Connect
To Top

Programa de Festes dedicades a San Antoni del porquet de Turís

cartel_sant_antoni_2016

Notiçies ONDA3 | Redaccio.- Aquestos son els actes de les festes dedicades a Sant Antoni Abad en la localitat de Turís:

Divendres, 15 de gener
18:00h Trasllat de la imatge de Sant Antoni des del temple parroquial fins la casa de la Sra. Amparo Iranzo Crespo en el carrer Ramón Nef, amb autoritats religioses i municipals acompanyades per les arreplegadores de Sant Antoni i l’Associació Cavallista.

19:30h Entrada de pins desde el carrer Manolo Belenguer per Mestre Sala, Avda. Blasco Ibáñez i Metge Soler fins la Plaça de la Constitució amb la col•laboració de la Penya l’Arre.

Dissabte, 16 de gener
De 11:00h a 17:00h a la Plaça Vicent Ribes haurà un parc infantil per als més menuts.
20:00h A la Plaça de la Constitució, cremà de la foguera per la Regina de les Festes, Paula Esteve, i la seua cort d’honor. Es repartirà mistela entre el públic.

Diumenge, 17 de gener
11:00h Missa en honor a Sant Antoni Abat i benedicció de rotllos.
12:00h Romeria de Sant Antoni pels carrers Metge Soler, Sant Antoni, Macastre i Maestro Navarro fins la Plaça de la Constitució. L’ordre será el següent: imatge de Sant Antoni, autoritats religioses i municipals, animalets de companyia (gossos, gats, pardalets, …) i finalment carros i cavalleries. Els animalets menuts es concentraran al carrer Maestro Navarro i les cavalleries al carrer Farmacéutico Peydró (carrer Molí) per eixir ordenadament darrere del sant. Els carros i les cavalleries allargaran el trajecte pel carrer L’Antiga Fontanella i Avda. Severo Ochoa per a poder maniobrar be amb els carros. S’incorporaran a la romeria en el carrer Macastre. A continuació benedicció d’animals i repartiment de rotllos a càrrec de les arreplegadores de Sant Antoni a la porta del temple parroquial.

14:00h A la Plaça Vicent Ribes paella gegant amb la col•laboarció de la Caixa Rural. Tíckets a la venda a l’Ajuntament al preu de 2€.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Fiestas