Connect
To Top

S’alça el teló: comença el Concurs de Teatre Infantil en Torrent

Després de mesos d’assajos i d’activitat frenètica als casals, els més menuts seran les estrelles del teatre en valencià amb el concurs de Teatre Infantil convocat per la Junta Local Fallera de Torrent. Enguany este concurs arriba a la seua 33º edició i ho fa amb la representació de 11 obres de teatre d’altres 11 falles de la ciutat.

Totes les vesprades entre setmana el públic de Torrent pot gaudir de manera gratuïta d’estes obres de teatre en les que es barreja la màgia, la fantasia i la cultura valenciana per tal de fer créixer als més menuts en un clima literari.

Els encarregats de trencar el gel han sigut els menuts de la falla falla Cotxera, amb “Micaletopolis” (dijous, 4 d’octubre). I ahir divendres, 5 d’octubre, l’obra “La màgia de l´amistad”, de la falla Zaragoza- Parc Central.

Després del descans per la festivitat del 9 d’Octubre, es reprèn l’activitat amb la falla La Plaça i l’obra “Pinotxo”, el dimecres, 10 d’octubre. El dilluns, 15 d’octubre li toca a l’obra “Ostres el mestre!”, dels xiquets de la falla Pare Méndez.

El dimarts, 16 d’octubre és el torn de “L´altra història de caputxeta roja”, de la falla Àngel de l’Alcasser. El dimecres, 17 d’octubre actua la falla Lope de Rueda, amb “l’Embós”.

Per a fanilitzar, el dilluns, 22 d’octubre actuarà la falla Ramón y Cajal amb “Això era i no era, el dimarts 23 d’octubre és el torn de “Que contes em contes?!, de la falla Sant Valerià i el dimecres, 24 d’octubre, el de “Ninos”, de l’Avinguda. Per últim, la falla Cronista tancarà el cicle el dijous, 25 d’octubre, amb “Cinc xiques i una cria, ja tenim l´embroll armat!”

Totes les representacions que queden començaran a les 20.00 hores:

VIERNES 5 DE OCTUBRE
LA MAGIA DE L´AMISTAD
ZARAGOZA

MIERCOLES 10 DE OCTUBRE
PINOCHO
LA PLAÇA

LUNES 15 DE OCTUBRE
¡OSTRES ELMESTRE!
PADRE MENDEZ

MARTES 16 DE OCTUBRE
L´ALTRA HISTORIA DE CAPUTXETA ROJA
ANGEL DEL ALCAZAR

MIERCOLES 17 DE OCTUBRE
EL ATASCO
LOPE DE RUEDA

LUNES 22 DE OCTUBRE
AIXO ERA I NO ERA
RAMON I CAJAL

MARTES 23 DE OCTUBRE
QUE CONTES EM CONTES?!
SANT VALERIA

MIERCOLES 24 DE OCTUBRE
NINOS
AVINGUDA

JUEVES 25 DE OCTUBRE
CIN XIQUES I UNA CRIA, JA TENIM L´EMBROLL ARMAT!
CRONISTA

EML|Josevi Espinosa|Fotos:J.Furió

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in ES SOCIEDAD