Connect
To Top

Sopar de Sant Dionis 2012

Este tradicional acte commemoratiu del Dia Nacional Valencià el celebrarem el pròxim dia 8 d´octubre, dilluns, en El Puig, en un Te Deum a les 21.15 h. en el monasteri i posterior sopar en el Huerto de Santa María. El preu del tíquet és de 35 euros als socis i 40 als no socis.

Dins dels actes commemoratius del Dia de la Pàtria Valenciana, Lo Rat Penat organisa el tradicional Sopar de Sant Donís, que enguany celebrarem el dia 8 d´octubre, dilluns en el següent programa:

21.15 h. Te Deum en el Monasteri de Sta. Maria d´El Puig, cantat pel Cor Popular de Lo Rat Penat.
22.00 h. Sopar de Sant Donís en el restaurant Huerto de Santa María d’El Puig.

El tíquet, al preu de 35 € als socis i 40 € als no socis, ya es pot reservar i retirar a partir del dia 25 de setembre fins al dia 5 d’octubre, en la nostra sèu social (Tel. 96 391 09 92) i inclourà el dret a un número per a participar en el sorteig d´obres d´art i uns atres regals, que se celebrarà en el transcurs del sopar.

Les dònes, com és costum, seran obsequiades en la tradicional Mocadorà, gentilea de Juan Boluda S.A. i de La Casa de Los Falleros.

Esperem contar en l´assistència del major número de socis, amics i simpatisants per tal de compartir una nit tan entranyable al voltant d’este dia tan senyalat per als valencians.

Colaboradors: JUAN BOLUDA S.A., LLADRÓ, CAMILO MIRALLES, LA CASA DE LOS FALLEROS, JOSEP TÀPIA, PEPE MORENO, AMPARO FABRA, JOSEP RAMS, DEL SÉNIA AL SEGURA, ALMACENES ESPAÑA S. L., SALVADOR GUAITA, JULIÀ FRIAS, M. RODRÍGUEZ TALENS, LLUÍS LLUCH, ABANICOS JULIA, ARTESANIA LLOBE, S.L., SPORT BENICALAP, L’ORONELLA, CARBONELL PALACIOS, MANOLO RODRÍGUEZ, FELICIDAD MOTA, CASTELLÓ CASTELLÓ, JOSEP LACREU, ALFREDO ESTEVE, ENRIQUE MARZAL (RIN-MAR) I ARMANDO SERRA

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in ES SOCIEDAD