Connect
To Top

Sopar III Aniversari PLV i Premi Senyera 2016

CARTEL SOPAR PREMI SENYERA 2016

Notiçies ONDA3 | Redaccio.- Tenim l´orgull de convidar-vos a vindre al Sopar del III Aniversari de Plataforma Valencianista PLV,  X Aniversari de la fundació de l´entitat, i Acte d´entrega del PREMI SENYERA 2016, que enguany hem decidit otorgar a En Vicent González-Lizondo Sánchez, en agraïment a la seua incansable llavor valencianista, el seu mecenage en la nostra entitat i també de manera molt especial i emotiva recordar la figura de son pare, Vicent González Lizondo, qui el 23 de decembre d´este 2016 es compliran 20 anys que nos deixà.

Ademés, al final de l´acte tindrem el nostre Sorteig de llibres en llengua valenciana, productes valencians i més sorpreses. Les entitats, empreses i escritors que fins al moment colaboren i s´han adherit són:

– Real Acadèmia de Cultura Valenciana RACV.
– Lo Rat Penat.
– Ateneu Mercantil de Valéncia.
– Associació d´Escritors en Llengua Valenciana AELLVA.
– Foment de les Lletres Valencianes-Oronella.
– Associació Amics de Vicent González Lizondo
– Productes valencians www.valenciaencasa.com
– Editorial Mosseguello.
– Renovació Cultural Valenciana.
– Rajoles valencianes AV
– En Joan Benet Rodríguez

– Per confirmar: Grup d´Acció Valencianista GAV.

Si tens una empresa, editorial, eres escritor, artesà… i vols donar algún producte o llibre per al sorteig, no dubtes en contestar-nos. Et farem publicitat tant en rets socials, mijos de comunicació i ho anunciarem en el mateix sopar.

El preu del Sopar serà de 15 € (rifa inclosa) i el celebrarem en el Restaurant-Orchateria Sequer lo Blanch d´Alboraya. Camí Fondo, 23. Carretera entre Patacona i Alboraya. Reserva la teua plaça lo més pronte possible, contestant ad este mail o be cridant-nos o enviant WhatsApp al teléfon 600 75 63 50.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Cultura