Connect
To Top

Torrent dóna la benvinguda a les falles amb una Crida multitudinària

unnamed

Noticias ONDA3 | Redacción.-  Torrent ja està en falles! Dissabte passat, la Fallera Major de la ciutat, Ester Veguer Montoro va ser la protagonista d’una Crida a la qual va convidar a tots els torrentins a gaudir de les festes i obrir els braços a visitants i amics. Centenars de fallers i torrentins es van congregar als peus de la Torre per donar començament a la festa i fer costat a les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor.La Torre de la ciutat es va vestir de roig foc, a les 20 hores, amb un espectacle audiovisual en què les 29 falles de la ciutat es van unir per formar la clau que deixava entrar la festa a la ciutat, gràcies a les Falleres Majors de 2015, que amb un simpàtic i emotiu audiovisual obrien la porta de la Torre. L’entrada del foc a la ciutat, simulada amb efectes espacials, va ser el guió principal que va donar pas a l’acte protocol·lari. L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, va fer entrega simbòlica de les claus a la Fallera Major, Ester Veguer i a la Fallera Major Infantil Maria Bartual. En les seues paraules de benvinguda, la màxima edil va anunciar que les falles de Torrent serien prompte declarades Festes d’Interès Turístic Autonòmic, alhora que va animar a tots a viure i a obrir els braços als visitants.

Aquesta obertura de la festa va seguir estant present en el discurs de la protagonista de la nit. Ester Veguer va recórrer en el seu parlament els casals de les 29 falles de Torrent per obrir la festa tothom. L’arribada d’un “foraster” a Torrent va ser el fil conductor que va utilitzar la Fallera Major per -metafòricament- acompanyar per cada racó de la ciutat i mostrar el caràcter obert i acollidor dels torrentins.

Després de la bona acollida de l’espectacle audiovisual de l’any passat, enguany l’OAM de Junta Local Fallera va sorprendre de nou amb un esdeveniment en el qual les Falleres Majors van ser protagonistes. L’emoció i alegria continguda del discurs va donar pas a un castell de focs artificials de la Pirotècnia Caballer Fireworks, SL -Vicente Caballer.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

More in Sociedad